Leverandører

Stormberg dreier seg om de gode opplevelsene som man får når man er ute på tur, gjerne sammen med noen man er glad i. Stormberg dreier seg ikke om hvor langt man går, hvor fort man går eller hvilke topper man bestiger. Stormberg dreier seg om å være ute og oppleve turgleden, gjerne på korte turer.

Derfor sier vi at små turer er også store. Dette har blitt slagordet til Stormberg.

Univern er en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Siden den beskjedne begynnelse i 1977 med et sortiment bestående av arbeidshansker, vernebriller og vernesko er Univern i dag en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. 40 års erfaring har gitt Univern den nødvendige kompetanse for å betjene et stadig mer krevende marked.

Twentyfour har høy kvalitet på både design og egenskaper, og er et merke som tar høyde for å måle krefter med all slags vær.

Selskapet produserer tekstiler og spesialutstyr for sport, fritid og arbeid på havet og i fjellet. Merket har blitt populært innen områder som industri, overlevelse og redningsaksjoner, samt high-performance sport. På forbrukersiden er Helly Hansen sterke både innen seiling og snø-idrett, hvor de også produserer fritidsklær og sko for generelt aktivt bruk. Helly Hansen har vært offisiell hovedsponsor for Norges Seilforbund siden 2001.

You Brands er en av Nordens ledende bedrifter innenfor produksjon, design, salg, innkjøp og distribusjon av tekstiler for profilmarkedet. Vårt varemerke YOU er Norges mest solgte varemerke innen profilbekledning. Vi selger tekstiler og profileringsartikler til profesjonelle aktører.

Bedriften ble stiftet under navnet «Handelskompaniet AS» i Skien i 1989, men skiftet i 2012 navn til You Brands. Daglig er 1200 mennesker involvert i produksjonen av de ulike artiklene.

Sharing is caring!